Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rozvoz (pouze Praha) za 150 Kč
nad 800 Kč zdarma
Menu

Recept na pravou švédskou šunku

Návod:

Vánoční šunku zakoupíte již předpřipravenou, takže doba pečení Vám nezabere víc jak 30min (u 2kg šunky). K přípravě budete potřebovat, vejce, hořčici a strouhanku.

  1. Nejdříve smíchejte dohromady vejce s hořčicí a touto směsí potřete celou šunku. My Vám můžeme doporučit hořčici sladkou a jemně mletou z našho e-shopu.
  2. Potom šunku posypejte strouhankou, tak aby byla celá pokrytá.
  3. Troubu dejte na 200 C a šunku do ní na plechu vložte. Nejdříve na spodní rošt a asi po 15min můžete dát výše, aby byla kůrka řádně křupavá.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Zpět na články
Platební metody